Η Φωτό Μου

Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: arkadikovima@gmail.com

et in Arcadia ego



"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
28η Οκτωβρίου 1940 - 28η Οκτωβρίου 2017
Τιμούμε τους μαχητές φαντάρους που πολέμησαν στο Αλβανικό μέτωπο, δίνοντας και την ζωή τους στην ιδέα της Ελευθερίας.... Στην μνήμη του Παναγιώτη του Πέτρου Τσαρμπού [από την Καρύταινα] που γύρισε λαβωμένος στο πόδι από το μέτωπο. Αιωνία του η μνήμη.....

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Μεταφορά ατμολέβητα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης. Δωρεά των Αρκάδων ομογενών από την Αμερική


Οκτώβριος 1948. Μεταφορά ατμολέβητα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης. Δωρεά των Αρκάδων ομογενών από την Αμερική, για το νοσοκομείο που οι ίδιοι δημιούργησαν και δεν έπαψαν ποτέ να φροντίζουν.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Γιώργος Μουστόγιαννης 

Και το μαντέμι από τον ατμολέβητα πριν από λίγα χρόνια πουλήθηκε από κάποιους όταν έγινε η ανακαίνιση του νοσοκομείου και έβαλαν χιλιάδες ευρώ στη τσέπη τους.. εν αγνεία των Παναρκάδων.. εν αγνεία του Ελληνικού Κράτους.. και ας ήξερε το Κράτος ποιούς είχε στη Διοίκηση του Παναρκαδικού... πάντως το μαντέμι που ήταν σε δεκάδες τόνους βρέθηκε σε γειτονικό Δήμο της Αθήνσς.. εντύπωση μου έκανε τότε, πως δεν ασχολήθηκαν οι Δικαστικές Αρχές.. ποιοί πλούτισαν από το μαντέμι..? Τι κάνει νιαου-νιαού στα κεραμύδια..? Κανένας δεν πήρε χαμπάρι τι έγινε με το μαντέμι..? Πολλά τα χιλιάδες ευρώ.. πολλά τα λεφτά λέμε... αλλά μούγκα στη στρούγκα...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου